• Novinky

            • Štúdium pre dospelých vo výtvarnom odbore ZUŠ

            • Úspešne sme odštartovali novú skupinu vo výtvarnom odbore – Štúdium pre dospelých, kde sa stretli blízke tri generácie ľudí od 30 do 70 rokov. Popri maľovaní v ateliéri sme stihli absolvovať vernisáž v Krupine Mgr. Michaely Bodnárovej s názvom V kolobehu venovanej najmä enkaustike – maľbe farebným voskom a výstavu abstraktných diel Gabriely Hrivík v Liečebnom dome Diamant. Noví študenti využili pekné počasie a zachytili štúdie stromov priamo v jeho záhradách. Každý z nich má jedinečný zmysel pre zachytenie krásy a vytvorenie neopakovateľnej atmosféry nielen na papieri. Som veľmi rada, že s týmito študentmi môžem zažívať nové možnosti vyučovania v ZUŠ.

            • Oznam

            • OZNAM: Vážení rodičia, dňa 4.10.2023 na plenárnom zasadaní rodičov prebehne voľba členov do Rady školy z radu rodičov. Prosíme rodičov, ktorí chcú navrhnúť člena do Rady školy, aby meno kandidáta oznámili riaditeľke školy písomne alebo ústne do 29.9.2023. K návrhu je potrebné doložiť písomné súhlasné stanovisko rodiča, ktorého do Rady školy navrhujete v znení: Súhlasím s mojou kandidatúrou za člena do Rady školy Spojenej školy Dudince.

               

              Súhlasné stanovisko musí obsahovať meno, dátum a podpis navrhnutého kandidáta. Kandidát nemôže byť zamestnancom školy.

               

              V prípade, že riaditeľku školy nezastihnete, návrh a súhlasné stanovisko, prosím, odovzdať zástupkyni školy Mgr. Láslovej.

               

              S úctou Eva Jamborová, riaditeľka školy